Over ProActBlue

ProActBlue is een management & adviesbureau gericht op duurzaamheid, circulaire economie, water, klimaat en innovatie. ProActBlue helpt overheden, bedrijven en kennisinstellingen met het ontwikkelen, coördineren en uitvoeren van (samenwerkings)projecten en organisatie verbeteringen.

De management stijl kenmerkt zich door een combinatie van inhoudelijke kennis, zakelijk en to-the-point op benodigde acties, en procesgericht op samenwerking en organisatie. Als u met ons samenwerkt kunt u rekenen op persoonlijke betrokkenheid, een hoge mate van zelfstandigheid en zelfsturing en een sterk gevoel van verantwoordelijkheid voor het behalen van de beoogde resultaten.

ProActBlue is in 2013 als eenmanszaak opgericht door Bart Volkers. Sinds 2020 opereert ProActBlue als besloten vennootschap onder de naam ProActBlue Management & Advies BV. De komende jaren wil ProActBlue de activiteiten vanuit haar vestiging in Meppel verder uitbouwen naar Noord en Oost Nederland.


PRO: Projecten, processen en programma'sProActBlue richt zich op het ontwikkelen, coördineren en uitvoeren van projecten, processen en programma's. ProActBlue stuurt vanuit beoogd resultaat, inhoud, proces en organisatie.


ACT: ActiegerichtProActBlue is actiegericht en handelt proactief. Dat betekent dat uw organisatie volledig kan worden ontzorgd bij het managen van projecten en het organiseren van de samenwerking.  


Blue: duurzaamheid, circulaire economie, water, en klimaat


ProActBlue richt zich op een aantal vakgebieden om ervoor te zorgen dat inhoud én proces zijn geborgd in uw programma of project. De inhoud vatten we samen onder de term 'Blue' en refereert aan duurzaamheid, circulaire economie, water, en klimaat.